skip to Main Content

Maak zelf de meest krachtige natuurlijke antibiotica

Tijdens deze workshop ga je jouw eigen natuurlijke antibiotica maken. Dit is een zeer sterke formule die al eeuwen oud is.

Een aantal jaren geleden kreeg ik het recept voor een hele sterke 100% natuurlijke antibiotica. Het is echt een súpermiddel.

Na zelf ervaren te hebben wat het effect is van de antibiotica die doktoren voorschrijven. Hoe deze ook alle goede bacteriën in het lichaam vernietigen en hoe hard het lichaam moet werken om deze goede bacteriën, die voor een goede darmflora zorgen, weer op peil te krijgen, wilde ik dit gráág proberen.

Dit drankje heeft al vele mensen geholpen om virussen, bacteriën, parasieten en schimmels te bestrijden. (het wordt genoemd als de beste keuze voor de bestrijding van candida) Het bevordert de bloedcirculatie en reinigt het bloed. De kracht zit in de combinatie van hoogwaardige, natuurlijke en verse ingrediënten.

Tegenwoordig ben ik eigenlijk nooit echt ziek. Wanneer ik wat last krijg van mijn keel, of iets anders dat bijv. een griep of verkoudheid zou kunnen worden, dan begin ik met het innemen van dit drankje. Binnen de kortste tijd zijn mijn klachten verdwenen.

Daarom wil ik dit graag met je delen.

Samen gaan we aan de slag met het maken van deze 100% natuurlijke antibiotica. Ik zorg voor alle ingrediënten en een pot, zodat je het drankje mee naar huis kunt nemen. Ook het recept krijg je mee. Het is een leuke, leerzame en actieve avond. Een goede investering in je gezondheid. (en die van anderen)

Mijn ervaring is dat je iets het makkelijkst leert wanneer je het doet. Doe je mee?
Data:       maandag 4 oktober
                 Tijd: 19.30 – 21.30
                 Locatie: Kracht ben Jij, de Kruisberg gevangenis, Klootsemastraat 1, Doetinchem
 
 
Kosten:      € 45,00  / met zijn tweeën € 80,00
Dit is incl. ingrediënten, recept, koffie/thee en iets lekkers.
Er is plaats voor max. 6 personen, dus meld je op tijd aan, want VOL = VOL.

Datum

04 okt 2021
Expired!

Tijd

7:30 pm - 9:30 pm

More Info

Meer informatie

Locatie

De Kruisberg
Klootsemastraat 1, 7009CE Doetinchem
Categorie
Kracht ben jij

Organisator

Kracht ben jij
Email
paty@krachtbenjij.nl
Website
https://krachtbenjij.nl/
Meer informatie

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top