skip to Main Content

Natuurlijke drijfveren | De workshop waar je energie van krijgt!

Vraag jij je ook wel eens af waarom je de ene klus moeiteloos urenlang kunt doen terwijl je van een ander klusje totaal geen energie krijgt? Sterker nog: Je loopt er op leeg!
Hoe kan het dat je met de één moeiteloos kunt communiceren terwijl je met een ander het gevoel hebt een totaal andere taal te spreken?
De sleutel ligt in je innerlijke natuur, jouw drijfveren. Het is datgene dat je de energie geeft waar je warm en enthousiast van wordt. Het is hoe jij opgebouwd bent.
Iedereen heeft deze energieën in zich, in zijn eigen unieke samenstelling en dat is bepalend voor hoe jij van nature handelt.
Deze workshop laat je kennis maken met de verschillende energieën en hun kernwaarden. Ben je van nature beschouwend en heb je een oplossing voor ieder probleem? Ben je juist actie en resultaatgericht of is voor jou de verbinding belangrijk? Vind je het fijn als dingen geborgd worden?
Je krijgt inzicht in hoe jij vanuit je natuurlijke energie handelt en, als dat nu niet het geval is, hoe je dat in balans kunt krijgen. Daarnaast leer je de verschillende energieën herkennen bij een ander wat maakt dat je effectiever kunt zijn in je interactie.
Voorbereiding:
Invullen CVI test (De CVI, Core Values Index, is een uniek meetinstrument om de aangeboren natuurlijke eigenschappen van mensen bloot te leggen. De CVI is ontwikkeld in de Verenigde Staten)
Inhoud programma:
Ochtend:
– Kennismaken en bespreken van je persoonlijke ontwikkelvraag.
– Uitleg over de energieën en hun kernwaarden.
Middag:
– Herkennen van energieën bij de ander
– Verkennen van de balans tussen jouw taken en je voorkeursenergie.
Deelnemers:
minimaal 4 – maximaal 8
Kosten:
€ 295,- exclusief de BTW, inclusief uitgebreide persoonlijke CVI rapportage en werkmateriaal. Neem je deel als particulier, dan is de BTW inclusief.
Koffie, thee, water en lunch is inbegrepen.
Aanmelden: karin@inmens.net

Datum

08 nov 2021
Expired!

Tijd

10:00 am - 4:00 pm

Kosten

€ 295,00

More Info

Read More
Categorie
Read More

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top