skip to Main Content

Persoonlijk advies voor kleding en kleuren

Ontdek je eigen onweerstaanbare ik, ontwikkel je eigen stijl die bij jou en je lichaamsvorm past, ontdek het allemaal en voel je goed in de kleding die jij draagt. Een kleuranalyse laat je zien wat jouw persoonlijke kleuren zijn en helpt je om de juiste kleuren te kiezen die jouw uiterlijk versterkt.

Wat doet kleding met je, waar moet je op letten om jouw figuur het mooiste tot zijn recht te laten komen, een stijladvies kan je hierbij helpen.  Als je het moeilijk vindt om de juiste kleding te vinden, dan is een personalshopper een uitkomst.  Wil je ’s morgens niet meer nadenken over je kledingstijl voor die dag, dan is het handig om een garderobestyling te doen.

Voor een fashionable uitje met je vriendinnen of teambuilding is een workshop kleur en stijl een aanrader. Na deze workshop ga jij naar huis met heel veel tips en tricks om het mooiste van jezelf te laten zien. Wil je meer informatie over een kleuranalyse, stijladvies, garderobestyling, imago, workshop kleur en stijl, stuur mij dan een mailtje dan neem ik contact met je op.

Contactgegevens

​JP Style Over
mail@jpstyleover.nl
www.jpstyleover.nl

Back To Top