skip to Main Content

Haseya

Ik geef inmiddels 20 jaar energetische massages. Met hart en handen breng ik jou in diepe stiltes, zodat heling plaats kan vinden. Hierdoor komt er ruimte om jezelf te voelen. Ik neem je mee op bewustzijnsreis, zodat jij toegang krijgt tot je kwaliteiten die je nu al draagt maar nog niet heb ontdekt. Je krijgt inzicht in hoe energie jouw aandacht volgt. Daarnaast gebruik ik mijn achtergrond als Danser om je vanuit lichaamswerk en beweging in je kracht te zetten. 

Wie is Corine 

Mensen ervaren mij als warm, liefdevol, veilig, en beschikkend over een zachte kracht. Al jong koos ik mijn eigen weg te gaan. Door mijn persoonlijke levensomstandigheden was ik al vroeg bezig met vragen als: Wie ben ik en waarom zijn we hier op aarde? Door mijn nieuwsgierigheid naar het leven zelf, spirituele ervaringen en overwinnen van diepe dalen verslond ik boeken en opleidingen over bewustzijnsontwikkeling en kwam ik in contact met diep helingswerk in allerlei vormen. Deze fascinatie is oneindig en leeft nog steeds als een brandend vuurtje in mij voort.  

Alles wat je onderdrukt ligt opgeslagen in het lichaam en beïnvloed hoe jij je voelt, welke gedachten je hebt en wat je aantrekt aan ervaringen in het leven. Door het lichaam te benaderen is het mogelijk om je vrij te maken van ballast. Zo ontstaat er ruimte om jezelf weer te voelen. Het voelt als een roep om mensen te verbinden met zichzelf. Dicht bij je kern, bij wie je werkelijk bent.  Deze weg is voor iedereen anders. Het is opnieuw ontluiken in de mooiste en krachtigste versie van jezelf en dat is voor mij het mooiste proces dat er bestaat.  

Voor wie zijn de trajecten bedoelt:

  • Voor jou als je behoefte hebt aan verstilling.
  • Voor jou als je behoefte hebt aan verbinding met jezelf
  • Voor jou als je meer in contact wilt komen met je lichaam. 
  • Voor jou als je jezelf wilt ontwikkelen vanuit je innerlijke wijsheid. 
  • Voor jou als je afgestemd wilt zijn op je intuïtie en deze wilt volgen. 
  • Voor jou als je wilt leren werken vanuit afstemming op het Hogere bewustzijn. 
  • Voor jou als je innerlijke rust en harmonie wilt ervaren in je leven
  • Voor jou als je jezelf wilt vrij maken van oude patronen en conditioneringen. 
  • Voor jou als je meer verbinding wilt met het hart en zelfliefde.
  • Voor jou als je jouw verborgen kwaliteiten wilt herontdekken. 

Raakt dit iets bij je aan? Neem een kijkje op de website en voel je vrij om gebruik te maken van een vrijblijvend gesprek om samen te kijken of een traject passend is op dit moment.

Warme groeten,
Corine Straub

Contactgegevens

Haseya
Corine Straub
T: 06 – 123 731 16
www.haseyawellness.nl

Back To Top