skip to Main Content

Ik geef diverse vormen van ayurvedische massage, voetreflex- en metamorfose massage.

Dit zijn verschillende manieren van behandelen, die er allemaal op zichzelf toe bijdragen dat er balans kan ontstaan in lichaam en geest. Elke keer weer zie ik mooie reacties en de verandering die plaatsvindt bij de persoon die ik masseer. Er ontstaat meer rust en van daaruit is het makkelijker om zelf verandering aan te brengen in je gewoontes en leven. Zodat je dichter bij jezelf komt en meer rust, balans en plezier gaat ervaren.

 

Door het masseren en het delen van mijn kennis en ervaringen, ook op het gebied van kruiden, etherische oliën en voeding, kan ik jou helpen je lichaam weer te voelen, pijn of emoties los te laten en de energie te laten stromen. De massages werken niet alleen in op het lichaam, maar ook op een dieper niveau. Je zult voelen dat er dingen veranderen, lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Er komt rust in je hoofd en balans in je lijf. Je krijgt meer energie en voelt je sterker.

Elke behandeling stem ik af op wat jij op dit moment nodig hebt. Hierdoor zal het steeds een andere ervaring zijn.

Voor mij is het contact met mijn cliënten steeds weer een bijzondere ervaring. Het voelt als een cadeau om een bijdrage te mogen leveren aan het welzijn van anderen. Dit is waar mijn hart ligt en waar ik zelf rust en plezier in vind.

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en wil je graag meer weten of lezen? Op mijn website vind je uitleg over de verschillende massages en in mijn blog kun je lezen over leuke en nuttige onderwerpen.

Hartelijke groet,
Patricia Stijntjes

Contactgegevens

Kracht ben jij
Patricia Stijntjes
tel: 06-15407062

www.krachtbenjij.nl
www.krachtvoorjou.shop

Back To Top