skip to Main Content

Lisanne van Bergen – FOTOGRAFIE VIDEO-

Na de afronding van mijn opleiding grafische vormgeving, heb ik het fotograferen verder uitgewerkt. Verschillende disciplines kwamen voorbij zoals portret- model- mode- product- en bedrijfsfotografie. 

Vanaf 2015 fotografeer ik voor het magazine Zutphen en Achterhoek Bruist. Hier portreteer ik de ondernemer in zijn of haar omgeving. Ik heb gemerkt dat hier mijn passie ligt en richt mij nu op het maken van productfotografie, bedrijfsportrettenprofielfoto’s en bedrijfsvideo’s.

Bedrijfsvideo

In mijn bedrijf reportages geef ik kleine waardevolle bedrijf een podium. Ik breng bedrijven (kleinschalige ondernemingen, etc.) in beeld die iets in de wereld brengen waar ik mij mee kan verbinden. Die iets brengen wat de wereld nodig heeft. Dat kunnen producten of diensten die innovatief, ecologisch of sociaal bewust zijn. Dus eigenlijk alles dat onze wereld een beetje mooier maakt zonder daarop roofbouw te plegen.

Daarmee valt mijn vakinhoudelijke werk samen met mijn wens om een bijdrage te leveren aan (bedrijf) initiatieven die een belofte hebben voor een gezonde en veelvormige toekomst. 

Fotografiedocent

Naast deze activiteiten in de opdrachtverband en eigen werk, heb ik inmiddels 15 jaar ervaring als docent en geef ik cursussen/workshops aan groepen en individuen.

In de loop van mijn leven heb ik leren begrijpen dat mijn manier van kijken op zichzelf al bijzonder is. In mijn cursussen probeer ik deze gerichtheid op de cursisten over te brengen. Dat betekent heel vaak opnieuw en beter leren kijken. Je verbinding met het object intensiveren (sterker maken, bewust worden).

Contactgegevens

Lisanne van Bergen
T: 06 – 218 776 92
www.lisannevanbergen.nl

Back To Top