skip to Main Content

Nanaaja

Net als in ieder zaadje zit jouw essentie al in je. En als je ontdekt wie je in wezen bent, dan wordt het leven eenvoudiger en plezieriger. Je gaat dan namelijk doen waarvoor je geboren bent. En je stapt in de natuurlijke flow van het leven. Je gaat groeien en bloeien van binnenuit. En je gaat nieuwe zaadjes maken.

Om daar te komen maken we eerst de reis naar binnen. Om je essentie uit het stof te halen. Om te ontdekken waar jouw hart van gaat kloppen. Waar je blij van wordt. En wat je nog in de weg staat om jouw pad op te gaan. Omdat je weet dat er meer in je zit dan er nu uitkomt.

intuïtief coach
Naast mijn kennis als holistisch coach/therapeut zet ik mijn intuïtief en helder kunnen zien, voelen en horen in, om je de juiste vragen te stellen en om je naar je eigen antwoorden te leiden. Zodat je contact kunt maken met jouw thema’s, je (onderdrukte of verborgen) gevoelens en belemmerende patronen. En vooral met de liefde en het licht in jou dat gezien wil en mag worden. Zodat je meer plezier en gemak gaat ervaren in je leven.

 

energy healer
In de afgelopen 20 jaar leerde ik verschillende healing methodes toepassen. Het is fantastisch om deze tools, de krachtige flow van het leven, door mijn handen en lichaam te voelen stromen. Het brengt onbewuste lagen aan het licht waardoor ze door jou zelf gezien, begrepen en opgeruimd kunnen worden. Iedere keer dat je iets in jezelf in het licht zet (en dus uit de schaduw haalt) groei je in je bewustzijn.

 

herborist
Kruiden, geneeskrachtige planten en bomen zijn onze vrienden en boodschappers tijdens deze aardse reis. Ze geven richting aan ons bewustwordingsproces en openen de poort voor fysieke en/of mentale heling. Kruiden en de natuur als geheel, verhogen de energetische trilling van je hele zijn. Wat een positief effect heeft op alle aspecten van je leven.

Heb jezelf lief.
Cindy

Contactgegevens

Nanaaja
Cindy van Geel
06-42846091
connect@nanaaja.com
www.nanaaja.com

Back To Top