skip to Main Content

Uitgeverij Kruisberg: inspirerende boeken met hart voor mens en natuur

Uitgeverij Kruisberg is een maatschappelijk betrokken uitgever in Doetinchem die zich richt op toegankelijke publicaties voor een groot publiek over gezondheid, duurzaamheid en biodiversiteit.
Uitgeverij Kruisberg is opgericht door Ben en Thijs Menting. Ben werkte als hoofdredacteur en uitgever bij de uitgeverijen Misset, Elsevier en Roodbont. Thijs rondt zijn promotieonderzoek filosofie af bij de Universiteit in Potsdam en werkt daarnaast als communicatieadviseur voor organisaties die zich inzetten voor natuur en duurzaamheid.

Prachtig natuurboek Heimweevogel

Keer op keer laat ‘Heimweevogel, verlangen naar een natuurrijke wereld’ je verbazen over de onwaarschijnlijke diversiteit en schoonheid van de natuur. De verhalende beelden van Marga Thomassen en de beeldende verhalen van Carin Holtslag zijn een bron van verwondering en inspiratie. Holtslag verbindt op speelse wijze haar observaties van de omringende natuur met de grote thema’s, zoals klimaatverandering en biodiversiteitsverlies. De fotografie van Thomassen wordt gekenmerkt door een voorliefde voor detail, vormenspel, kleuren en compositie.

Ga direct naar de webshop en bestel het boek ‘Heimweevogels’

Contactgegevens

Uitgeverij Kruisberg
kantoor@uitgeverij-kruisberg.nl
www.uitgeverij-kruisberg.nl

Back To Top